Frakt og Levering

FRAKT & LEVERING

Leveringsmetoder

Følgende leveringsalternativer finner du i vår nettbutikk for bestillinger med leveringsadresse på fastlandsnorge:

Servicepakke - Posten/Bring

Med vanlig servicepakke kan du få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 49kr. Servicepakke fra Posten sendes med sporing til ditt nærmeste postkontor. Du mottar SMS og/ eller mail når sendingen er ankommet postkontoret.

Levering på dør - Posten/Bring

Du kan alternativt få levert bestillingen din på døren. Dette alternativet koster 99,-. Pakken leveres på døren din, og sjaføren vil ringe deg 30-60 minutter før levering.

Leveringstid

Leveringen tar normalt mellom 1-4 arbeidsdager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert.

Vi benytter oss av postselskapet Bring ved våre leveranser. Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil du belastes med et gebyr på 250 kr.

Som kunde er du selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling.

Ordrebekreftelse

Du skal ha mottatt en ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter du har bekreftet din bestilling. Dersom du ikke har mottatt en ordrebekreftelse, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp, og vi ber deg ta kontakt med oss. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.